Möt några i personalen

Jennie förskolechefJennie (Rektor)

Jag heter Jennie Eriksson och påbörjade min tjänst som rektor på Bullerbyns förskola i april 2020. Min tjänst är uppdelade så till vida att jag arbetar 50% i barngrupp och 50% på kontoret. Detta ger mig möjlighet att få vara delaktig i det pedagogiska arbetet i huset samt att lära känna alla barn och pedagoger på bästa sätt.

Bullerbyn är en fantastisk förskola med inspirerande och driftiga pedagoger som är belägen i en lika inspirerande och lärande miljö vilket berikar varje arbetsdag.

Som rektor och person strävar jag mot en förskola där integritet, bemötande och allas lika värde står i fokus. Detta är något som Bullerbyn arbetar med vilket gör det extra roligt att få vara delaktig i Bullerbyns personalgrupp.


HannaHanna((Linden)

Jag heter Hanna och jag jobbar som barnskötare här på Bullerbyn sedan 2018.
Det jag fastnade för på Bullerbyn är att det finns en härlig ”vi känsla” och alla underbara lek- och lärmiljöer som finns på förskolan, både ute och inne.

På Bullerbyn är det engagerade och trygga pedagoger vilket man ser speglar av sig på barnen. Som pedagog brinner jag för att få fånga barnen i deras intressen och få se dem utvecklas. Det som mitt hjärta slår lite extra för är sång, dans och att vara ute i vår härliga natur, både på vår gård samt ute i vårt närområde.


JessicaJessicaI(Linden)

Jessica heter jag och arbetar som förskolelärare på Bullerbyn, jag har arbetat här sen september 2018.
Första känslan jag fick när jag började arbeta på Bullerbyn var vilken otrolig glädje och värme som fanns i väggarna. Glädjen över barnen, varandra men även den stora arbetsglädjen som sprider sig genom hela huset.

Här arbetar otrolig kompetent personal som brinner för att arbeta med barnen. Skratt hörs dagligen av både personal och barn. Att arbeta med barn och nu de mista barnen på Bullerbyn är fantastisk givande, att se dessa små människor utvecklas varje dag är den bästa belöningen jag kan få. Som pedagog brinner jag för att ge barnen utmaningar samt att se nyfikenheten i deras ögon när vi undervisar dem på ett lekfullt och inspirerande sätt.


SophiaSophia((Granen)

Jag heter Sophia och började på Bullerbyn i augusti 2010. Det som är viktigt och unikt med Bullerbyn är den trygghet vi skapar, både för barnen, men också för föräldrar. Innemiljön är så mysig och hemtrevligt, med många rum att leka i och ute i vår härliga trädgård finns det alltid mycket att upptäcka. Jag och mina kollegor skrattar mycket tillsammans och vi trivs väldigt bra på Bullerbyn. Varje morgon blir jag bemött av kramar och glädje, vilket är helt underbart. Något jag tycker extra mycket om är teater, sång och rörelse.

För mig är det viktigaste i arbetet att få barnen att känna sig trygga, både med förskolan och i sig själva. Jag vill att barnen ska få chans att bli självständiga och att de ska ha roligt på förskolan. Det är underbart att få glädjas med barnen. Jag vill att när de börjar skolan skall kunna tänka tillbaka på Bullerbyn och minnas hur bra det var. Då har vi lyckats!


Kajsa

Kajsa((Eken)

Jag heter Kajsa och har arbetat på Bullerbyn sen september 2004. Det är fantastiskt roligt att fått vara här på Bullerbyn så länge och varit med och sett hur verksamheten utvecklats. Här möter ni engagerad personal och fina lek och lärmiljöer.

Att få fånga barnen i stunden och kunna ta sig tid till att ta till vara på deras ideer och tankar är något som känns viktigt för mig. Att få följa barnens intressen och se vart man hamnar är roligt. Skapande är även något som ligger mig varmt om hjärtat.


SofieSofie((Granen)

Jag heter Sofie och har arbetat som förskollärare på Bullerbyn sedan våren 2018.

Vad jag först slogs av när jag började arbeta här var hur glada och harmoniska barnen och pedagogerna kändes. Jag blev snabbt förälskad i den fantastiska miljön både inne och ute på Bullerbyn, och trivs med samarbetet mellan avdelningarna och känslan av att alla barn är allas barn. Som pedagog tycker jag det är spännande att få följa barnen i deras lärandeprocess, och älskar att se barnens känsla när de själva upptäcker att de lärt sig något nytt. Personligen så brinner jag lite extra för de skapande ämnena samt att arbeta med likabehandling och att stärka barns självkänsla och integritet.