Jobba hos oss

Just nu söker vi timvikarier – se nedan. Är du intresserad av att jobba hos oss på en annan tjänst? Skicka in din intresseanmälan! Maila in ditt CV och personliga brev till personal@bullerbynlerum.se.

Timvikarier till förskolan Bullerbyn Lerum

Vi är i behov av timvikarier när ordinarie personal är sjuk, vabbar, har fortbildning eller liknande. Timanställning hos oss passar bra att kombinera med t.ex. studier eller deltidsarbete.

Om oss

I det lugna villaområdet Lilla Bråta i Lerum ligger Föräldrakooperativet Bullerbyn. Här spenderar 38 barn uppdelade på 3 avdelningar sina dagar i en verksamhet som utgår från normkreativ pedagogik, där acceptans och inkludering är en självklarhet.

Förskolan har en stor och härlig gård som är i ständig förändring i strävan efter en plats för aktivitet och fysisk utmaning. Vi har ett nära samarbete med föräldrarna och vill utmärka oss som ett kooperativ där barn, personal och familjer upplever att de får vara delaktiga. Personalens och föräldrarnas engagemang skapar det där lilla extra och gör Bullerbyn till en förskola med stort hjärta.

Bullerbyn har en vision med tre ledord: innovation, integration och kunskap. Vårt motto är ”att inspirera för framtiden” och vi arbetar för ett hållbart samhälle och för att barnen ska bli delaktiga i det arbetet. Om du vill veta mer om vad vi gör i verksamheten, titta gärna runt på vår hemsida.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta enligt våra ledord. Ansvarstagande, kreativitet, lyhördhet, att själv vilja lära och utvecklas och ett gott samarbete med barn, personal och föräldrar är sådant som skapar goda förutsättningar för att tillsammans driva vår verksamhet.

Har du erfarenhet från arbete i förskola och/eller utbildar dig till förskollärare eller barnskötare är det meriterande.

Maila din ansökan till rektor Jennie på jennie.eriksson@bullerbynlerum.se

Välkommen med din ansökan!